Ανακοίνωση – Προτεινόμενη Θεματολογία Διπλωματικών Εργασιών [ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ]

Αγαπητοί μεταπτυχιακοί φοιτητές,

Η ανάρτηση των προτεινόμενων θεμάτων έχει ως σκοπό να σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε ως προς την θεματική που θα επιλέξετε και ως προς τον Καθηγητή/διδάσκοντα με τον οποίο επιθυμείτε να συνεργαστείτε. Από δω και πέρα μπορείτε να επικοινωνήσετε με email με αυτόν και να συνδιαμορφώσετε την πρότασή σας προς την Γραμματεία από τις 22 Αυγούστου και μετέπειτα. Για να ολοκληρώσουμε την σχετική πληροφόρησή σας επισημαίνουμε τα εξής:

  1. Οι φοιτητές του 1ου πεδίου (Διδακτικής) θα επιλέξουν έναν από τους διδάσκοντες στο συγκεκριμένο πεδίο και οι φοιτητές του 2ου πεδίου έναν από τους διδάσκοντες στο 2o πεδίο.
  2. Για να προσδιοριστεί οριστικά η επιλογή της διπλωματικής σας προϋπόθεση είναι να μην χρωστάτε ΚΑΝΕΝΑ μάθημα από αυτά που διδαχτήκατε στα δύο εξάμηνα των σπουδών σας.
  3. Η Γραμματεία θα σας στείλει τον Σεπτέμβριο ηλεκτρονικά το έντυπο επιλογής διπλωματικής στο οποίο θα αναγράφεται το θέμα που έχετε συνδιαμορφώσει με τον επόπτη με τον οποίο μιλάτε και ο οποίος σας δέχτηκε για την εκπόνηση της εργασίας σας. Στο έντυπο θα δηλώνετε και τον επόπτη σας.
  4. Τα έντυπα συμπληρωμένα θα αποτελέσουν αντικείμενο συνεδρίασης του Συντονιστικού του ΠΜΣ το οποίο θα τα εγκρίνει ή θα προτείνει κάποια τροποποίησή τους προς τον επόπτη και θα ορίσει τους άλλους δύο συνεπιβλέποντες. Στη συνέχεια και αφού η Γραμματεία βεβαιώσει ότι δεν χρωστάτε άλλο μάθημα, θα προωθήσει τα έντυπα στην Συνέλευση του Τμήματος για επικύρωση. Όλο αυτό το διάστημα εσείς μπορείτε να συνεργάζεστε άτυπα με τον επόπτη σας. Μετά την επικύρωση από το Τμήμα θα ειδοποιηθείτε πως το θέμα της διπλωματικής σας εγκρίθηκε.
  5. Επικοινωνήστε μόνο μέσω email με τους επόπτες της επιλογής σας. Στην κατάστση υπάρχουν τα email επικοινωνίας όλων.
  6. Αν εξακολουθείτε να έχετε απορίες θα υπάρξει μια ενημερωτική συνάντηση μέσω ZOOM την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 στις 12:00 μ.μ.. Το link θα σας κοινοποιηθεί έγκαιρα από τους κυρίους Σεμερτσίδη και Σαχινίδη.

 

Η Διευθύντρια του ΠΜΣ

Σοφία Ηλιάδου-Τάχου

Καθηγήτρια

Μεγέθος Γραμματοσειρας